Lia van Pruijssen

Huid expert-dermalogica expert

Ruim 20 jaar werk ik als schoonheidsspecialiste-huidexpert met veel liefde en passie in mijn praktijk!

Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering, waarbij de gezondheid van de huid voorop staat. Daarom werk ik alleen met merken en ingrediënten waarvan ik overtuigd ben dat deze je huid écht verbeteren! Als dermalogica expert geef ik een gepersonaliseerde behandeling gericht op u huidtype. En uiteraard professioneel advies, samen kijken we wat het beste bij U huid past zodat we het beste resultaat kunnen behalen.

Ik heet U van harte welkom bij Nova huidverbetering om samen te werken aan een mooi gezonde stralende huid!


Sabine Houpst

PMU specialist

Ik ben gespecialiseerd in het aanbrengen van permanent make-up sinds oktober 2000.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Thomas te Den Bosch. Een hoog aangeschreven opleiding op het gebied van gelaats- en lichaamsverzorging. Daarna heb ik mijn opleding voor Permanent make-up gevolgd bij Nouveau Contour te Weert, dat was het, daar vond ik mijn passie.

Zoals de meeste vrouwen in Nederland leid ik een druk leven en weet ik juist daarom misschien wel hoe belangrijk het is om er altijd goed uit te zien, zonder daar veel tijd mee kwijt te zijn.
Met een stralend gezicht opstaan: vraag honderd vrouwen of ze dat willen en de kans is groot dat ze alle honderd volmondig JA roepen.
Dat kan ik je bieden met permanent make-up.

Denk er eens over na… wakker worden op je mooist!