Pro power peel is Dermalogica’s meest krachtige peeling tot nu toe.

Door middel van verschillende zuren, salicylzuur, melkzuur en glycolzuur, pak je huidproblemen aan zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne. Ook deze krachtige peeling kan ik volledig en per zone aanpassen aan wat nodig is voor de huid.

Pro power peel 30

Ervaar de kracht van dermalogica’s pro power peel in 30 minuten. Deze behandeling richt zich voornamelijk op celvernieuwing, je ervaar direct resultaat en er is een minimale hersteltijd.

30 min. | €75,00
Pro power peel 60

Mijn meest krachtige peeling in een 60 minuten behandeling. in deze intensieve behandeling pak je fijne lijntjes, huidveroudering en pigmentatie aan. door de pro power peel laag op laag toe te passen wordt celverdeling maximaal gestimuleerd met een mooie gladde huid tot gevolg.

60 min. | €105,00
Pro power peel kuur

Voor een optimaal resultaat adviseer ik een kuur van 3 pro power peel behandelingen om de 2 a 3 weken de beste periode voor deze intensieve kuur is in het voor-of najaar

30 min. | €250,00
Pro power bright

Een zeer effectieve en intensieve behandeling voor hyperpigmentatie of een mooie glow op de huid. Één laag pro power peel bright wordt gecombineerd met het nieuwe krachtige biolumin vit C serum dat centraal staat gedurende deze behandeling.

60 min. | €99,00

Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak via het afspraak formulier